ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו בשר פרוס (7/8 פרוסות)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבשר תחילה נצרוב על מחבת עם מעט מאוד שמן ולסגור משני הצדדים..
-
2
השתמשתי בבשר פילה מדומה, אפשר עם צלי כתף, צלעות, צאוור....
-
3
בסיר הרוסטר לשים שמן ולטגן את הבצל שחתוך לרצועות, להוסיף תפו'א ופטריות..
-
4
להניח את פרוסות הבשר ולפזר מעל ערמונים..
-
5
לתבל ולשפוך מעל מים חמים, להביא לרתיחה ואז למלא בפקק המכסה מעט יין אדום לזיגוג..
-
6
ואז להנמיך את האש לשעה וחצי..
-
7
להכניס עם המכסה לתנור לעוד שעה בערך על 180-200 מעלות. אפשר אחר כך להגביר את החום ולהוריד מכסה לעוד כמה דקות בתנור..
1
את הבשר תחילה נצרוב על מחבת עם מעט מאוד שמן ולסגור משני הצדדים..
2
השתמשתי בבשר פילה מדומה, אפשר עם צלי כתף, צלעות, צאוור....
3
בסיר הרוסטר לשים שמן ולטגן את הבצל שחתוך לרצועות, להוסיף תפו'א ופטריות..
4
להניח את פרוסות הבשר ולפזר מעל ערמונים..
5
לתבל ולשפוך מעל מים חמים, להביא לרתיחה ואז למלא בפקק המכסה מעט יין אדום לזיגוג..
6
ואז להנמיך את האש לשעה וחצי..
7
להכניס עם המכסה לתנור לעוד שעה בערך על 180-200 מעלות. אפשר אחר כך להגביר את החום ולהוריד מכסה לעוד כמה דקות בתנור..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים