ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 בצלים סגולים פרוסים לרצועות
-
1 סלסלת פטריות טריות חתוכות
-
-
-
1 מיכל שמנת מתוקה / שמנת לבישול / שמנת פרווה
-
-
-
גבינה צהובה מגוררת או פרמז'ן
אופן ההכנה
-
1
בסיר או מחבת עמוק נמיס את החמאה ונשים את הבצל לטיגון עד הזהבה..
-
2
להוסיף את הפטריות ולהקפיץ 2 דק'..
-
3
להוסיף את העגבניות ולערבב היטב עוד 2 דק'..
-
4
לחמם במיקרו את מדליוני התרד כ- 2 דק', למעוך במזלג ולהוסיף לסיר תוך ערבוב..
-
5
להוסיף את השמנת מתוקה, מלח ופלפל..
-
6
לתת רתיחה ולהוסיף את הביצים בזהירות..
-
7
לבשל על אש בינונית כ- 7 דק' עם מכסה סגור..
-
8
בהגשה לפזר גבינה מגוררת ולהתענג!.
1
בסיר או מחבת עמוק נמיס את החמאה ונשים את הבצל לטיגון עד הזהבה..
2
להוסיף את הפטריות ולהקפיץ 2 דק'..
3
להוסיף את העגבניות ולערבב היטב עוד 2 דק'..
4
לחמם במיקרו את מדליוני התרד כ- 2 דק', למעוך במזלג ולהוסיף לסיר תוך ערבוב..
5
להוסיף את השמנת מתוקה, מלח ופלפל..
6
לתת רתיחה ולהוסיף את הביצים בזהירות..
7
לבשל על אש בינונית כ- 7 דק' עם מכסה סגור..
8
בהגשה לפזר גבינה מגוררת ולהתענג!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים