ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערה לגרד את הירקות את בצל לחתוך את הבצל לחתוך לקוביות ..
-
2
להוסיף 2 שיני שום חתוך קטן ,ביצים ופירורי לחם ותבלינים..
-
3
לרסס שמן על מחבת / סיר רחב לשפוך לפנים ולהדק היטב .. לבשל 15 דקות לפחות אש בינונית ולכסות עם מכסה סיר מחבת..
-
4
כעבור 15 דקות להפוך עם צלחת לצד השני..
-
5
ועוד 15 דקות אש בינונית נמוכה...
-
6
ובתאבון...
-
7
.
1
בקערה לגרד את הירקות את בצל לחתוך את הבצל לחתוך לקוביות ..
2
להוסיף 2 שיני שום חתוך קטן ,ביצים ופירורי לחם ותבלינים..
3
לרסס שמן על מחבת / סיר רחב לשפוך לפנים ולהדק היטב .. לבשל 15 דקות לפחות אש בינונית ולכסות עם מכסה סיר מחבת..
4
כעבור 15 דקות להפוך עם צלחת לצד השני..
5
ועוד 15 דקות אש בינונית נמוכה...
6
ובתאבון...
7
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים