ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אביזרים להכנה טבעת רינג קטנה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה לטרוף ביצים סוכר ותמצית וניל.
-
2
להוסיף את החמאה המומסת והחלב ולערבב.
-
3
לנפות את הקמח האבקת אפיה והסודה לשתיה לבלילת הביצים .
-
4
לערבב במטרפה עד שהכל יטמע ותהיה בלילה חלקה ללא גושים .
-
5
לחמם חמאה במחבת ולהניח את הרינג במחבת.
-
6
לצוק לתוך הרינג מהבלילה גובה של מס׳ וחצי זה מספיק מאחר וזה תופח בזמן הטיגון .
-
7
ברגע שנוצרים בועות על הפנקייק זה הזמן להפוך את הפנקייק .
-
8
לאחר טיגון והשלמה של הצד השני להוציא לצלחת והוסיף תוספות שאוהבים .
-
9
אני אוהבת להכין ערמה של פנקייקים עבים בינהם למרוח ממרח אהוב .
-
10
ומעל הכל שוקולד ולקשט .
1
בקערה לטרוף ביצים סוכר ותמצית וניל.
2
להוסיף את החמאה המומסת והחלב ולערבב.
3
לנפות את הקמח האבקת אפיה והסודה לשתיה לבלילת הביצים .
4
לערבב במטרפה עד שהכל יטמע ותהיה בלילה חלקה ללא גושים .
5
לחמם חמאה במחבת ולהניח את הרינג במחבת.
6
לצוק לתוך הרינג מהבלילה גובה של מס׳ וחצי זה מספיק מאחר וזה תופח בזמן הטיגון .
7
ברגע שנוצרים בועות על הפנקייק זה הזמן להפוך את הפנקייק .
8
לאחר טיגון והשלמה של הצד השני להוציא לצלחת והוסיף תוספות שאוהבים .
9
אני אוהבת להכין ערמה של פנקייקים עבים בינהם למרוח ממרח אהוב .
10
ומעל הכל שוקולד ולקשט .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים