ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הקינואה:.
-
2
בסיר קטן לשים מעט שמן, כוס וחצי קינואה, 3 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ- 20 דקות. לכבות את האש ולהשאיר סגור 10 דקות..
-
3
בקערה לשים את הקינואה, קוביות בטטה (שנאפו בתנור עם מעט שמן זית).
-
4
פטרוזליה, אגוזים קצוצים גס, חמוציות ומלפפון..
-
5
לערבב את כל חומרי הרוטב ולשפוך על הסלט ולערבב היטב.
1
לבשל את הקינואה:.
2
בסיר קטן לשים מעט שמן, כוס וחצי קינואה, 3 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ- 20 דקות. לכבות את האש ולהשאיר סגור 10 דקות..
3
בקערה לשים את הקינואה, קוביות בטטה (שנאפו בתנור עם מעט שמן זית).
4
פטרוזליה, אגוזים קצוצים גס, חמוציות ומלפפון..
5
לערבב את כל חומרי הרוטב ולשפוך על הסלט ולערבב היטב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים