לןגן

סלט קינואה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/06/2019 | 14:00
סלט קינואה

תקציר המתכון: סלט עשיר ומהמם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את הקינואה:

  2. בסיר קטן לשים מעט שמן, כוס וחצי קינואה, 3 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ- 20 דקות. לכבות את האש ולהשאיר סגור 10 דקות.

  3. בקערה לשים את הקינואה, קוביות בטטה (שנאפו בתנור עם מעט שמן זית)

  4. פטרוזליה, אגוזים קצוצים גס, חמוציות ומלפפון.

  5. לערבב את כל חומרי הרוטב ולשפוך על הסלט ולערבב היטב