בקערה שמים 2 כוסות חלב חם, כוס שמן, כף מלח, סוכר, שמרים וחלבון של ביצה ומטריפים במטרפה. .
2
מוסיפים קמח מנופה בהדרגה לשים ומוסיפים עוד קמח עד לקבלת בצר רך ומעט דביק. מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח. מי שרוצה יכולה להכין במיקסר עם וו לישה..
3
בינתיים מכינים את המילוי:.
4
בקערה שמים את רסק העגבניות מוסיפים מעט מים ומערבבים מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים, .
5
טועמים ומשפרים תיבול. .
6
לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-3-2 חלקים תלוי לפי גודל התבנית, מרדדים את הבצק למלבן ושמים בתבנית מרופדת בניר אפיה. שמים את הרוטב מוסיפים מעל גבינה צהובה מגורדת וזיתים חצויים לחצי..
7
(אפשר להוסיף כל מילוי אחר שרוצים). .
8
אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב חום..
1
בקערה שמים 2 כוסות חלב חם, כוס שמן, כף מלח, סוכר, שמרים וחלבון של ביצה ומטריפים במטרפה. .
2
מוסיפים קמח מנופה בהדרגה לשים ומוסיפים עוד קמח עד לקבלת בצר רך ומעט דביק. מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח. מי שרוצה יכולה להכין במיקסר עם וו לישה..
3
בינתיים מכינים את המילוי:.
4
בקערה שמים את רסק העגבניות מוסיפים מעט מים ומערבבים מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים, .
5
טועמים ומשפרים תיבול. .
6
לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-3-2 חלקים תלוי לפי גודל התבנית, מרדדים את הבצק למלבן ושמים בתבנית מרופדת בניר אפיה. שמים את הרוטב מוסיפים מעל גבינה צהובה מגורדת וזיתים חצויים לחצי..