ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפיצה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לרוטב עגבניות
-
-
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבצק:.
-
2
לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף מים וללוש.
-
3
להוסיף שמן זית ולהמשיך ללוש עד להתגבשות.
-
4
להוסיף מלח וללוש עד לבצק חלק ויפה.
-
5
להניח לתפיחה עד להכפלת נפח ולבינתיים להכין את הרוטב והבשר.
-
6
לרוטב:.
-
7
לטגן בשמן זית את השום ולהוסיף את הרסק והסוכר.
-
8
להוסיף מים רותחים ואז לתבל בשאר התבלינים ולבשל כ15 דקות.
-
9
לבשר:.
-
10
לטגן את הבצל בשמן זית ולהוסיף את הבשר, להוסיף תבלינים.
-
11
לפתוח את הבצק ל2, לרדד לעיגול, למרוח רוטב ומעל לפזר בשר.
-
12
בשוליים למרוח שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 עד שמוכן.
1
לבצק:.
2
לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף מים וללוש.
3
להוסיף שמן זית ולהמשיך ללוש עד להתגבשות.
4
להוסיף מלח וללוש עד לבצק חלק ויפה.
5
להניח לתפיחה עד להכפלת נפח ולבינתיים להכין את הרוטב והבשר.
6
לרוטב:.
7
לטגן בשמן זית את השום ולהוסיף את הרסק והסוכר.
8
להוסיף מים רותחים ואז לתבל בשאר התבלינים ולבשל כ15 דקות.
9
לבשר:.
10
לטגן את הבצל בשמן זית ולהוסיף את הבשר, להוסיף תבלינים.
11
לפתוח את הבצק ל2, לרדד לעיגול, למרוח רוטב ומעל לפזר בשר.
12
בשוליים למרוח שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 עד שמוכן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים