ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להשרות את הקינואה דקה שתיים במים רותחים, לסנן ולשים בסיר קטן עם מעט שמן זית, להוסיף 2 כוסות (אותה הכוס שהשתמשנו לקינואה) מים רותחים ולבשל על אש נמוכה 10 דקות, לערבב ולבשל עוד 10 דקות נוספות..
-
2
לכבות את האש ולהשאיר מכוסה 5 דקות..
-
3
את הבטטה לחתוך לקוביות ולאפות כמה דקות בתנור על 200 מעלות עם מעט שמן זית עד להתרככות..
-
4
בקערה:.
-
5
לחתוך את המלפפון לקוביות, האגוזי מלך לקצוץ גס, פטרוזליה קצוצה, חופן חמוציות ואת הבטטה. לערבב עם הקינואה ולתבל..
1
להשרות את הקינואה דקה שתיים במים רותחים, לסנן ולשים בסיר קטן עם מעט שמן זית, להוסיף 2 כוסות (אותה הכוס שהשתמשנו לקינואה) מים רותחים ולבשל על אש נמוכה 10 דקות, לערבב ולבשל עוד 10 דקות נוספות..
2
לכבות את האש ולהשאיר מכוסה 5 דקות..
3
את הבטטה לחתוך לקוביות ולאפות כמה דקות בתנור על 200 מעלות עם מעט שמן זית עד להתרככות..
4
בקערה:.
5
לחתוך את המלפפון לקוביות, האגוזי מלך לקצוץ גס, פטרוזליה קצוצה, חופן חמוציות ואת הבטטה. לערבב עם הקינואה ולתבל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים