לןגן

סלט קינואה עם בטטה וחמוציות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 25/05/2019 | 09:18
סלט קינואה עם בטטה וחמוציות

תקציר המתכון: סלט בריא ומשביע, כל כך טעים!!!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. להשרות את הקינואה דקה שתיים במים רותחים, לסנן ולשים בסיר קטן עם מעט שמן זית, להוסיף 2 כוסות (אותה הכוס שהשתמשנו לקינואה) מים רותחים ולבשל על אש נמוכה 10 דקות, לערבב ולבשל עוד 10 דקות נוספות.

  2. לכבות את האש ולהשאיר מכוסה 5 דקות.

  3. את הבטטה לחתוך לקוביות ולאפות כמה דקות בתנור על 200 מעלות עם מעט שמן זית עד להתרככות.

  4. בקערה:

  5. לחתוך את המלפפון לקוביות, האגוזי מלך לקצוץ גס, פטרוזליה קצוצה, חופן חמוציות ואת הבטטה. לערבב עם הקינואה ולתבל.