תקציר המתכון: סלט בריא ומשביע, כל כך טעים!!!
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להשרות את הקינואה דקה שתיים במים רותחים, לסנן ולשים בסיר קטן עם מעט שמן זית, להוסיף 2 כוסות (אותה הכוס שהשתמשנו לקינואה) מים רותחים ולבשל על אש נמוכה 10 דקות, לערבב ולבשל עוד 10 דקות נוספות.
לכבות את האש ולהשאיר מכוסה 5 דקות.
את הבטטה לחתוך לקוביות ולאפות כמה דקות בתנור על 200 מעלות עם מעט שמן זית עד להתרככות.
בקערה:
לחתוך את המלפפון לקוביות, האגוזי מלך לקצוץ גס, פטרוזליה קצוצה, חופן חמוציות ואת הבטטה. לערבב עם הקינואה ולתבל.