ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל החומרים היבשים.
-
2
מוסיפים את המרגרינה רכה (מרככים אותה במיקרוגל במשך דקה) .
-
3
מוסיפים את המים.
-
4
מרעבבים עד לקבלת בצק רך..
-
5
מניחים לנוח למשך 10 דקות (חשוב מאוד).
-
6
קורצים עיגולים קטנים ולאחר מכן מגלגלים לגליל.
-
7
יוצרים עיגולים יפים .
-
8
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. - לא חובה.
-
9
מחממים את התנור לחום 180 מעלות .
-
10
אופים עד לקבלת גוון זהב .
1
מערבבים את כל החומרים היבשים.
2
מוסיפים את המרגרינה רכה (מרככים אותה במיקרוגל במשך דקה) .
3
מוסיפים את המים.
4
מרעבבים עד לקבלת בצק רך..
5
מניחים לנוח למשך 10 דקות (חשוב מאוד).
6
קורצים עיגולים קטנים ולאחר מכן מגלגלים לגליל.
7
יוצרים עיגולים יפים .
8
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. - לא חובה.
9
מחממים את התנור לחום 180 מעלות .
10
אופים עד לקבלת גוון זהב .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים