הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש בצק מעט דביק לכסות למנוחה של 20 דק'..
לקחת מגש לצקת לתוכה כוס שמן לחלק את הבצק לכדורים בערך 25-30 יח' לכסות בנילון למנוחה של 25 דק'..
לגזור עיגול מנייר אפיה בקוטר המחבת ועליה לפתוח את המופלטה עם ידיים משומנות..
את המופלטה שמים על מחבת מורידים את הנייר ושוב פותחים על הנייר מופלטה נוספת, הופכים את המופלטה שבמחבת ושמים עליה מופלטה נוספת..
לפתוח עם ידיים משומנות..
חשוב לתת מנוחה לבצק, .
בצק שנח ניפתח טוב..