לןגן

מופלטה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 28/04/2019 | 21:46
מופלטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש בצק מעט דביק לכסות למנוחה של 20 דק'.

  2. לקחת מגש לצקת לתוכה כוס שמן לחלק את הבצק לכדורים בערך 25-30 יח' לכסות בנילון למנוחה של 25 דק'.

  3. לגזור עיגול מנייר אפיה בקוטר המחבת ועליה לפתוח את המופלטה עם ידיים משומנות.

  4. את המופלטה שמים על מחבת מורידים את הנייר ושוב פותחים על הנייר מופלטה נוספת, הופכים את המופלטה שבמחבת ושמים עליה מופלטה נוספת.

  5. לפתוח עם ידיים משומנות.

  6. חשוב לתת מנוחה לבצק,

  7. בצק שנח ניפתח טוב.