ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
הכנת הבצק:.
-
2
שמים את כל מצרכי הבצק ולשים לתערובת אחידה.
-
3
מכסים ומניחה בסביבה חמימה כחצי שעה לפחות.
-
4
הכנת הבשר:.
-
5
מגרדים בפומפיה את הבצל והגזר.
-
6
שמים במחבת רחבה שמן ומטגנים את הבצל, כשמזהיב מוסיפים את בגזר וממשיכים בטיגון מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
-
7
מוסיפים את יתר המצרכים ומתבלים, ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות, טועמים ומתקנים טעמים.
-
8
הרכבת הלחמג'ון:.
-
9
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד לעלה, מניחים בתבנית עם נייר אפיה, מורחים את העלה בשמן זית ומניחים במרכז רבע מכמות הבשר, ומניחים להתפחה נוספת של 10-20 דקות.
-
10
אופים בחום של 200 מעלות כ-10-15 דקות.
-
11
בתאבון.
1
הכנת הבצק:.
2
שמים את כל מצרכי הבצק ולשים לתערובת אחידה.
3
מכסים ומניחה בסביבה חמימה כחצי שעה לפחות.
4
הכנת הבשר:.
5
מגרדים בפומפיה את הבצל והגזר.
6
שמים במחבת רחבה שמן ומטגנים את הבצל, כשמזהיב מוסיפים את בגזר וממשיכים בטיגון מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
7
מוסיפים את יתר המצרכים ומתבלים, ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות, טועמים ומתקנים טעמים.
8
הרכבת הלחמג'ון:.
9
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד לעלה, מניחים בתבנית עם נייר אפיה, מורחים את העלה בשמן זית ומניחים במרכז רבע מכמות הבשר, ומניחים להתפחה נוספת של 10-20 דקות.
10
אופים בחום של 200 מעלות כ-10-15 דקות.
11
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים