קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת הבצק:
שמים את כל מצרכי הבצק ולשים לתערובת אחידה
מכסים ומניחה בסביבה חמימה כחצי שעה לפחות
הכנת הבשר:
מגרדים בפומפיה את הבצל והגזר
שמים במחבת רחבה שמן ומטגנים את הבצל, כשמזהיב מוסיפים את בגזר וממשיכים בטיגון מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו
מוסיפים את יתר המצרכים ומתבלים, ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות, טועמים ומתקנים טעמים
הרכבת הלחמג'ון:
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד לעלה, מניחים בתבנית עם נייר אפיה, מורחים את העלה בשמן זית ומניחים במרכז רבע מכמות הבשר, ומניחים להתפחה נוספת של 10-20 דקות
אופים בחום של 200 מעלות כ-10-15 דקות
בתאבון