אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,016
צפיות

עי

עי

שבקייה משבריי מצות מעדןןןןן והכל בערבוב חומרים מהראש סיון מלול

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    שבקייה של פסח ממצות שבורות🌹סיון מלול🌹.


  • 2

    בסיר נבשל את הסירופ 4 כוסות סוכר על 2 כוסות מים ופלח לימון עד שהצבע נהיה ענברי בהיר.🌹סיון מלול🌹.


  • 3

    נשבור 10 מצות בקערה ונמלא מים עד לגובה נמתין 10 דק' ונסחוט היטב🌹סיון מלול🌹.


  • 4

    בקערה שלישית נטרוף 4 ביצים 2 כפות שמן 2 שקיות סוכר וניל, קורט מלח וחצי כפית קינמון...🌹סיון מלול🌹נערבב את הכל עם המצות, ניצור קציצות ונטגן בשמן עמוק במחבת משני הכיוונים..


  • 5

    להוציא ולהניח את הקציצות על נייר סופג..


  • 6

    אחריי שהסירופ מוכן נטבול כל קציצה ונניח על מגש יפה. בתיאבון 🌹סיון מלול🌹.


1

שבקייה של פסח ממצות שבורות🌹סיון מלול🌹.


2

בסיר נבשל את הסירופ 4 כוסות סוכר על 2 כוסות מים ופלח לימון עד שהצבע נהיה ענברי בהיר.🌹סיון מלול🌹.


3

נשבור 10 מצות בקערה ונמלא מים עד לגובה נמתין 10 דק' ונסחוט היטב🌹סיון מלול🌹.


4

בקערה שלישית נטרוף 4 ביצים 2 כפות שמן 2 שקיות סוכר וניל, קורט מלח וחצי כפית קינמון...🌹סיון מלול🌹נערבב את הכל עם המצות, ניצור קציצות ונטגן בשמן עמוק במחבת משני הכיוונים..


5

להוציא ולהניח את הקציצות על נייר סופג..


6

אחריי שהסירופ מוכן נטבול כל קציצה ונניח על מגש יפה. בתיאבון 🌹סיון מלול🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים