לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/04/2019 | 12:24
עי

תקציר המתכון: שבקייה משבריי מצות מעדןןןןן והכל בערבוב חומרים מהראש סיון מלול

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבקייה של פסח ממצות שבורות🌹סיון מלול🌹

  2. בסיר נבשל את הסירופ 4 כוסות סוכר על 2 כוסות מים ופלח לימון עד שהצבע נהיה ענברי בהיר.🌹סיון מלול🌹

  3. נשבור 10 מצות בקערה ונמלא מים עד לגובה נמתין 10 דק' ונסחוט היטב🌹סיון מלול🌹

  4. בקערה שלישית נטרוף 4 ביצים 2 כפות שמן 2 שקיות סוכר וניל, קורט מלח וחצי כפית קינמון...🌹סיון מלול🌹נערבב את הכל עם המצות, ניצור קציצות ונטגן בשמן עמוק במחבת משני הכיוונים.

  5. להוציא ולהניח את הקציצות על נייר סופג.

  6. אחריי שהסירופ מוכן נטבול כל קציצה ונניח על מגש יפה. בתיאבון 🌹סיון מלול🌹