ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חצי חבילה חומוס (מוכן קפוא)
-
-
-
-
-
-
כפית סחוג אדום/אריסה מתוקה
-
-
-
כף פפריקה/ אפשר חצי חריפה
-
פלפל חריף ותבלין צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף
אופן ההכנה
-
1
להרתיח רבע שעה את הבשר (חתוך לקוביות), לשטוף ולסנן. בסיר רחב לטגן רצועות גמבה..
-
2
להוסיף 10 שיני שום ולטגן מעט,להוסיף כפית פפריקה מעושנת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ופלפל חריף (לא חובה), מלח, מעט כורכום, להוסיף חומוס, כפית סחוג אדום (אפשר אריסה מתוקה) ומים עד כיסוי, להרתיח ולהוסיף כף מרק עוף וכפית מלאה כמון. כפית פפריקה אדומה וכפית פפריקה חריפה מעורבב עם חצי כוס ח'פ שמן..
-
3
להוסיף את הבשר ולערבב בעדינות. לבשל בערך שעה ולצמצם נוזלים..
1
להרתיח רבע שעה את הבשר (חתוך לקוביות), לשטוף ולסנן. בסיר רחב לטגן רצועות גמבה..
2
להוסיף 10 שיני שום ולטגן מעט,להוסיף כפית פפריקה מעושנת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ופלפל חריף (לא חובה), מלח, מעט כורכום, להוסיף חומוס, כפית סחוג אדום (אפשר אריסה מתוקה) ומים עד כיסוי, להרתיח ולהוסיף כף מרק עוף וכפית מלאה כמון. כפית פפריקה אדומה וכפית פפריקה חריפה מעורבב עם חצי כוס ח'פ שמן..
3
להוסיף את הבשר ולערבב בעדינות. לבשל בערך שעה ולצמצם נוזלים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים