לןגן

תבשיל בשר עם חומוס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 12/04/2019 | 07:39
תבשיל בשר עם חומוס

תקציר המתכון: קוביות בשר רכות עם גרגירי חומוס 😍 חובה חלה של בית ליד!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח רבע שעה את הבשר (חתוך לקוביות), לשטוף ולסנן. בסיר רחב לטגן רצועות גמבה.

  2. להוסיף 10 שיני שום ולטגן מעט,להוסיף כפית פפריקה מעושנת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ופלפל חריף (לא חובה), מלח, מעט כורכום, להוסיף חומוס, כפית סחוג אדום (אפשר אריסה מתוקה) ומים עד כיסוי, להרתיח ולהוסיף כף מרק עוף וכפית מלאה כמון. כפית פפריקה אדומה וכפית פפריקה חריפה מעורבב עם חצי כוס ח'פ שמן.

  3. להוסיף את הבשר ולערבב בעדינות. לבשל בערך שעה ולצמצם נוזלים.