הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהממסים שוקולד, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים..
טוחנים בבלנדר מלון, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים..
ממלאים תבניות סיליקון לארטיק, מכניסים מקל ארטיק ומקפיאים לילה, הופכים את התבנית ובלחיצה משחררים את הארטיק, שומרים במקפיא בקופסה סגורה...