לןגן

ארטיק בטעם מלון

מאת: אתי ממן, פורסם: 11/07/2015 | 15:50
ארטיק בטעם מלון

תקציר המתכון: בריא וטעים!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  2. טוחנים בבלנדר מלון, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים.

  3. ממלאים תבניות סיליקון לארטיק, מכניסים מקל ארטיק ומקפיאים לילה, הופכים את התבנית ובלחיצה משחררים את הארטיק, שומרים במקפיא בקופסה סגורה..