ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
פשטידת ברוקולי/נדיה אביזוב גדלוב.
-
2
חליטה קצרה לברוקולי ולסנן ולשאיר במסננת.
-
3
במטרפה ידנית לטרוף את כל המצרכים הרטובים ולהוסיף את הקמח ואבקת אפייה..
-
4
לשמן עם תרסיס שמן את התבנית לשפוך את כל הבלילה ומעל לסדר את הברורולי..
-
5
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות אפייה רגילה מדף אמצעי כ-40-45 דק' .
-
6
ממולץ לפרוס ולאכול לאחר שמתקרר. .
1
פשטידת ברוקולי/נדיה אביזוב גדלוב.
2
חליטה קצרה לברוקולי ולסנן ולשאיר במסננת.
3
במטרפה ידנית לטרוף את כל המצרכים הרטובים ולהוסיף את הקמח ואבקת אפייה..
4
לשמן עם תרסיס שמן את התבנית לשפוך את כל הבלילה ומעל לסדר את הברורולי..
5
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות אפייה רגילה מדף אמצעי כ-40-45 דק' .
6
ממולץ לפרוס ולאכול לאחר שמתקרר. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים