לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 09/04/2019 | 22:18
פשטידת ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פשטידת ברוקולי/נדיה אביזוב גדלוב

  2. חליטה קצרה לברוקולי ולסנן ולשאיר במסננת

  3. במטרפה ידנית לטרוף את כל המצרכים הרטובים ולהוסיף את הקמח ואבקת אפייה.

  4. לשמן עם תרסיס שמן את התבנית לשפוך את כל הבלילה ומעל לסדר את הברורולי.

  5. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות אפייה רגילה מדף אמצעי כ-40-45 דק'

  6. ממולץ לפרוס ולאכול לאחר שמתקרר.