ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהטבעוניים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
למזוג את החלב לסיר ולהביא לרתיחה..
-
2
ממתינים כ-2 דקות נוספות, ומנמיכים את הלהבה..
-
3
מוסיפים את האשל לסיר ומערבבים בעדינות. בשלב זה מתחילה הפרדת המוצקים מהנוזל. להמשיך לערבב עד להפרדה מוחלטת, מכבים את האש..
-
4
שופכים את הכל לתוך בד החיתול הנקי שמונח בתוך קערה, קושרים את ארבעת הקצוות של החיתול ותולים על הברז כדי שכל הנוזל יטפטף לכיור (כ- 40 דקות עד שכל הנוזלים יטפטפו - בחיתול נשארים גבשושי הקוטג`)..
-
5
מעבירים את גבינת הקוטג` לקערה ומוסיפים מלח..
-
6
בתיאבון .
1
למזוג את החלב לסיר ולהביא לרתיחה..
2
ממתינים כ-2 דקות נוספות, ומנמיכים את הלהבה..
3
מוסיפים את האשל לסיר ומערבבים בעדינות. בשלב זה מתחילה הפרדת המוצקים מהנוזל. להמשיך לערבב עד להפרדה מוחלטת, מכבים את האש..
4
שופכים את הכל לתוך בד החיתול הנקי שמונח בתוך קערה, קושרים את ארבעת הקצוות של החיתול ותולים על הברז כדי שכל הנוזל יטפטף לכיור (כ- 40 דקות עד שכל הנוזלים יטפטפו - בחיתול נשארים גבשושי הקוטג`)..
5
מעבירים את גבינת הקוטג` לקערה ומוסיפים מלח..
6
בתיאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים