לןגן

קוטג'

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 31/03/2019 | 21:44
קוטג'

תקציר המתכון: אין כמו להכין קוטג' בבית הכי טעים שיש והכי קל

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למזוג את החלב לסיר ולהביא לרתיחה.

  2. ממתינים כ-2 דקות נוספות, ומנמיכים את הלהבה.

  3. מוסיפים את האשל לסיר ומערבבים בעדינות. בשלב זה מתחילה הפרדת המוצקים מהנוזל. להמשיך לערבב עד להפרדה מוחלטת, מכבים את האש.

  4. שופכים את הכל לתוך בד החיתול הנקי שמונח בתוך קערה, קושרים את ארבעת הקצוות של החיתול ותולים על הברז כדי שכל הנוזל יטפטף לכיור (כ- 40 דקות עד שכל הנוזלים יטפטפו - בחיתול נשארים גבשושי הקוטג`).

  5. מעבירים את גבינת הקוטג` לקערה ומוסיפים מלח.

  6. בתיאבון