ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
שתי כפות קמח קלוי או קמח תפוח אדמה קלוי או קמח מצה
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ליקלות בתנור את הבוטנים ללא מלח.
-
2
ולהוציא ולקרר.
-
3
ליטחון את הבוטנים ופעם שניה ליטחון.
-
4
שוב עם כוס סוכר.
-
5
להוסיף את כל המרכיבים ולערבב.
-
6
טוב יוצא קצת דביק לא נורא.
-
7
להכניס למקרר 15 דקות.
-
8
להרטיב ידיים ולעשות צורת ירח כמו.
-
9
בתמונה ליטבול את הקצוות בשוקולד .
-
10
( כמובן אחרי שהמסנו שוקולד מריר שלם במיקרו) ולהניח להתייבש ולאחסן.
-
11
בקופסא .
1
ליקלות בתנור את הבוטנים ללא מלח.
2
ולהוציא ולקרר.
3
ליטחון את הבוטנים ופעם שניה ליטחון.
4
שוב עם כוס סוכר.
5
להוסיף את כל המרכיבים ולערבב.
6
טוב יוצא קצת דביק לא נורא.
7
להכניס למקרר 15 דקות.
8
להרטיב ידיים ולעשות צורת ירח כמו.
9
בתמונה ליטבול את הקצוות בשוקולד .
10
( כמובן אחרי שהמסנו שוקולד מריר שלם במיקרו) ולהניח להתייבש ולאחסן.
11
בקופסא .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים