לןגן

עוגיות בוטנים עם שוקולד

מאת: יפה כהן, פורסם: 30/03/2019 | 18:36
עוגיות בוטנים עם שוקולד

תקציר המתכון: עוגיות קלטת וטעימות מתאימות גם לפסח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליקלות בתנור את הבוטנים ללא מלח

  2. ולהוציא ולקרר

  3. ליטחון את הבוטנים ופעם שניה ליטחון

  4. שוב עם כוס סוכר

  5. להוסיף את כל המרכיבים ולערבב

  6. טוב יוצא קצת דביק לא נורא

  7. להכניס למקרר 15 דקות

  8. להרטיב ידיים ולעשות צורת ירח כמו

  9. בתמונה ליטבול את הקצוות בשוקולד

  10. ( כמובן אחרי שהמסנו שוקולד מריר שלם במיקרו) ולהניח להתייבש ולאחסן

  11. בקופסא