ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שמים את כל מרכיבי הבצק ולשים אותו הייטב.
-
2
נותנים לבצק לנוח לפחות חצי שעה עד שעה בסביבה חמימה.
-
3
בינתיים מכינים את מי הסוכר - מרתיחים מים וסוכר ומצננים בינתיים.
-
4
מכינים 2 קופסות מוארכות, באחת מי סוכר ובשניה שומשום.
-
5
אחרי שהבצק נח ותפח לוקחים אותו ומחלקים אותו ל- 6-8 חתיכות.
-
6
מרדדים כל בצק לנקניק ארוך, סוגרים לעיגול וטובלים אותו במי סוכר ולאחר מכן בשומשום או בתערובת של דגנים ופיצוחים.
-
7
נותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד כ-10-20 דקות.
-
8
אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהבצק אפוי ובצבע זהוב יפה.
1
שמים את כל מרכיבי הבצק ולשים אותו הייטב.
2
נותנים לבצק לנוח לפחות חצי שעה עד שעה בסביבה חמימה.
3
בינתיים מכינים את מי הסוכר - מרתיחים מים וסוכר ומצננים בינתיים.
4
מכינים 2 קופסות מוארכות, באחת מי סוכר ובשניה שומשום.
5
אחרי שהבצק נח ותפח לוקחים אותו ומחלקים אותו ל- 6-8 חתיכות.
6
מרדדים כל בצק לנקניק ארוך, סוגרים לעיגול וטובלים אותו במי סוכר ולאחר מכן בשומשום או בתערובת של דגנים ופיצוחים.
7
נותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד כ-10-20 דקות.
8
אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהבצק אפוי ובצבע זהוב יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים