ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את הפלפלים לקלות על הגז.
-
2
להשיל קליפה ולחתוך לרצועות.
-
3
פטריות טריות חתוכות לטגן עם כף שמן זית ושום כתוש.
-
4
כ-5 דקות להוסיף לפלפלים.
-
5
לתבל - מלח,לימון סחוט,כף חומץ.
-
6
להוסיף כוסברה קצוצה וקשיו קלוי.
1
את הפלפלים לקלות על הגז.
2
להשיל קליפה ולחתוך לרצועות.
3
פטריות טריות חתוכות לטגן עם כף שמן זית ושום כתוש.
4
כ-5 דקות להוסיף לפלפלים.
5
לתבל - מלח,לימון סחוט,כף חומץ.
6
להוסיף כוסברה קצוצה וקשיו קלוי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים