ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בקערה מערבבים את העוף טחון עם פטרוזיליה קצוצה , בצל מגורר (לא חייב אבל ניתן להוסיף ביצה ופירורי לחם , אני מכינה בלי) מלח פלפל בהרט/ראס אל חנות..
-
2
נותנים לתערובת להתקרר .
-
3
לאחר מכן מטגנים קציצות מתערובת ומניחים בצד..
-
4
בסיר רחב מטגנים את הרצועות הבצל ומעל שמים כף סילאן , .
-
5
נותנים לבצל להתקרמל ומוסיפים את הפטריות טריות פרוסות..
-
6
מוסיפים מלח פלפל כורכום מרק עוף (לא חובה) .
-
7
מוסיפים חצי כוס חד פעמי מים..
-
8
לאחר רתיחה מוסיפים את הקציצות ומכסים ..
-
9
מורידים לאש נמוכה מבשלים עד לצמצום הרוטב ..
-
10
בתאבון (-:.
1
בקערה מערבבים את העוף טחון עם פטרוזיליה קצוצה , בצל מגורר (לא חייב אבל ניתן להוסיף ביצה ופירורי לחם , אני מכינה בלי) מלח פלפל בהרט/ראס אל חנות..
2
נותנים לתערובת להתקרר .
3
לאחר מכן מטגנים קציצות מתערובת ומניחים בצד..
4
בסיר רחב מטגנים את הרצועות הבצל ומעל שמים כף סילאן , .
5
נותנים לבצל להתקרמל ומוסיפים את הפטריות טריות פרוסות..
6
מוסיפים מלח פלפל כורכום מרק עוף (לא חובה) .
7
מוסיפים חצי כוס חד פעמי מים..
8
לאחר רתיחה מוסיפים את הקציצות ומכסים ..
9
מורידים לאש נמוכה מבשלים עד לצמצום הרוטב ..
10
בתאבון (-:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים