לןגן

קציצות עוף מקורמלים ברוטב פטריות

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 15:18
קציצות עוף מקורמלים ברוטב פטריות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את העוף טחון עם פטרוזיליה קצוצה , בצל מגורר (לא חייב אבל ניתן להוסיף ביצה ופירורי לחם , אני מכינה בלי) מלח פלפל בהרט/ראס אל חנות.

  2. נותנים לתערובת להתקרר

  3. לאחר מכן מטגנים קציצות מתערובת ומניחים בצד.

  4. בסיר רחב מטגנים את הרצועות הבצל ומעל שמים כף סילאן ,

  5. נותנים לבצל להתקרמל ומוסיפים את הפטריות טריות פרוסות.

  6. מוסיפים מלח פלפל כורכום מרק עוף (לא חובה)

  7. מוסיפים חצי כוס חד פעמי מים.

  8. לאחר רתיחה מוסיפים את הקציצות ומכסים .

  9. מורידים לאש נמוכה מבשלים עד לצמצום הרוטב .

  10. בתאבון (-: