קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בקערה מערבבים את העוף טחון עם פטרוזיליה קצוצה , בצל מגורר (לא חייב אבל ניתן להוסיף ביצה ופירורי לחם , אני מכינה בלי) מלח פלפל בהרט/ראס אל חנות.
נותנים לתערובת להתקרר
לאחר מכן מטגנים קציצות מתערובת ומניחים בצד.
בסיר רחב מטגנים את הרצועות הבצל ומעל שמים כף סילאן ,
נותנים לבצל להתקרמל ומוסיפים את הפטריות טריות פרוסות.
מוסיפים מלח פלפל כורכום מרק עוף (לא חובה)
מוסיפים חצי כוס חד פעמי מים.
לאחר רתיחה מוסיפים את הקציצות ומכסים .
מורידים לאש נמוכה מבשלים עד לצמצום הרוטב .
בתאבון (-: