ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם הבצל קצוץ , כוסברה מלח פלפל ומעט קינמון ומכניסים למקרר..
-
2
מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ.
-
3
מוסיפים כורכום מלח פלפל נענע קצוצה וכוס מים ..
-
4
ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר שהכנסו לקירור ומעבירים לרוטב. .
-
5
שמים מעל פרוסות מחצי לימון.
-
6
וסוחטים חצי לימון ..
-
7
שמים מעט סוכר או סילאן וסוגרים את הסיר.
-
8
לאחר רתיחה מורידים לאש נמוכה ומכסים ..
-
9
מחכים כחצי שעה עד שהארטישוק רך , הבשר מבושל , והרוטב מצומצם ..
-
10
יש לטעום ולחזק טעמים במידת הצורך ..
1
מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם הבצל קצוץ , כוסברה מלח פלפל ומעט קינמון ומכניסים למקרר..
2
מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ.
3
מוסיפים כורכום מלח פלפל נענע קצוצה וכוס מים ..
4
ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר שהכנסו לקירור ומעבירים לרוטב. .
5
שמים מעל פרוסות מחצי לימון.
6
וסוחטים חצי לימון ..
7
שמים מעט סוכר או סילאן וסוגרים את הסיר.
8
לאחר רתיחה מורידים לאש נמוכה ומכסים ..
9
מחכים כחצי שעה עד שהארטישוק רך , הבשר מבושל , והרוטב מצומצם ..
10
יש לטעום ולחזק טעמים במידת הצורך ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים