לןגן

תחתיות ארטישוק עם בשר טחון ולימון

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 14:35
תחתיות ארטישוק עם בשר טחון ולימון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם הבצל קצוץ , כוסברה מלח פלפל ומעט קינמון ומכניסים למקרר.

  2. מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ

  3. מוסיפים כורכום מלח פלפל נענע קצוצה וכוס מים .

  4. ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר שהכנסו לקירור ומעבירים לרוטב.

  5. שמים מעל פרוסות מחצי לימון

  6. וסוחטים חצי לימון .

  7. שמים מעט סוכר או סילאן וסוגרים את הסיר

  8. לאחר רתיחה מורידים לאש נמוכה ומכסים .

  9. מחכים כחצי שעה עד שהארטישוק רך , הבשר מבושל , והרוטב מצומצם .

  10. יש לטעום ולחזק טעמים במידת הצורך .