קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם הבצל קצוץ , כוסברה מלח פלפל ומעט קינמון ומכניסים למקרר.
מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ
מוסיפים כורכום מלח פלפל נענע קצוצה וכוס מים .
ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר שהכנסו לקירור ומעבירים לרוטב.
שמים מעל פרוסות מחצי לימון
וסוחטים חצי לימון .
שמים מעט סוכר או סילאן וסוגרים את הסיר
לאחר רתיחה מורידים לאש נמוכה ומכסים .
מחכים כחצי שעה עד שהארטישוק רך , הבשר מבושל , והרוטב מצומצם .
יש לטעום ולחזק טעמים במידת הצורך .