הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגם דיאטטי וגם פיקנטי ובריא מה צריך עוד? תפרגנו מתכון שלי!! מי שעושה פעם אחת מאמץ אותו .........
לשים בקערה חזה עוף טחון.
עם הגזר והכישואי פרורי לחם .
ביצה ירק בצל תבלינים לערבב .
טוב .
לחמם פלנ׳צה לימרוח עם מברשת .
מעט שמן זית וליצלות את הקציצות.
אחרי שמסימים את כל הקציצות.
מכינים סלסה.
גורסים את כל הפילפלים.
ושום חמש כפות שמן זית .
כורכום קינמון מלח ופילפל.
להכניס לסיר את הקציצות לבשל עשרים דקות ( אפשר חלק בלי סלסה .
טעים בטרוף) .