ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור מראש על 200 מעלות.
-
2
לחתוך את החצילים לקוביות ולהניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
-
3
להתיז מעל מעל ספריי שמן.
-
4
להכניס לתנור לכחצי שעה או עד שמתחילים להשחים.
-
5
לתת להם מעט להתקרר ולהעביר לקערה. להוסיף את הרטבים, שום כתוש ומל"פ.
-
6
לערבב הכל יחד ולהגיש.
1
לחמם תנור מראש על 200 מעלות.
2
לחתוך את החצילים לקוביות ולהניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3
להתיז מעל מעל ספריי שמן.
4
להכניס לתנור לכחצי שעה או עד שמתחילים להשחים.
5
לתת להם מעט להתקרר ולהעביר לקערה. להוסיף את הרטבים, שום כתוש ומל"פ.
6
לערבב הכל יחד ולהגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים