שש לימונים פרוסים ולחצאים שתי עלי דפנה שלוש שיני שום
כמויות חמש גזרים חצי כרוב שלוש פילפלים שמונה פירחי כרובית
חצי כוס חומץ חצי כוס לימון לפזר
שישה פילפל אנגלי שתי כפות סוכר
אופן ההכנה
1
ליפרוס דק את הגזרים ולחתוך לאורך כמו בתמונה את פיקחי הכרובית לפרחים קטנים ונקיים ליפרוס את הפילפלים גם דק וארוך וכרוב לחתוך ארוך לישתוף טוב לשים בצינצנת בין לבין.
2
לפזר לימונים כרפס פרוס ואת שאר בתבלינים ליטעום ולתקן טעמים .
1
ליפרוס דק את הגזרים ולחתוך לאורך כמו בתמונה את פיקחי הכרובית לפרחים קטנים ונקיים ליפרוס את הפילפלים גם דק וארוך וכרוב לחתוך ארוך לישתוף טוב לשים בצינצנת בין לבין.
2
לפזר לימונים כרפס פרוס ואת שאר בתבלינים ליטעום ולתקן טעמים .