הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקל וטעים ומושלם אחרי הצום ובכלל לכל ימות השנה
1) מכניסים למיקסר את הביצים,סוכר,שמן .
אבקת אפייה ומיץ תפוזים וגרידת תפוז ,מערבלים עד לקבלת לאיחוד .
2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט מוסיפים את אבקת אניס ושוב מערבבים ורק בסוף מוסיפים את שני סוגי השוקולדים ושוב ערבוב אחרון .
3)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים של 200 גרם מומלץ לשקול כל חתיכה מגלגלים לרולדות קטנטנות ושמים על נייר איפה משטחים טיפה .
4)מפזרים תערובת של אגוזי לוז ושקדים .
5) אופים בתנור שחומם מראש .
ל180 מעלות כ25 דק ⏲.