לןגן

בולו טוניסאי עם שוקולד אגוזים פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/02/2019 | 08:48
בולו טוניסאי  עם שוקולד אגוזים פרווה

תקציר המתכון: קל וטעים ומושלם אחרי הצום ובכלל לכל ימות השנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למיקסר את הביצים,סוכר,שמן

  2. אבקת אפייה ומיץ תפוזים וגרידת תפוז ,מערבלים עד לקבלת לאיחוד

  3. 2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט מוסיפים את אבקת אניס ושוב מערבבים ורק בסוף מוסיפים את שני סוגי השוקולדים ושוב ערבוב אחרון

  4. 3)מחלקים את הבצק ל 10 חלקים שווים של 200 גרם מומלץ לשקול כל חתיכה מגלגלים לרולדות קטנטנות ושמים על נייר איפה משטחים טיפה

  5. 4)מפזרים תערובת של אגוזי לוז ושקדים

  6. 5) אופים בתנור שחומם מראש

  7. ל180 מעלות כ25 דק ⏲