ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות אורז פרסי מבושל ומתובלן לפי טעמכם ולפי הוראות היצרן
-
2 בצלים קצוצים מטוגנים ב- 2 כפות שמן עד הזהבה
-
-
-
-
-
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
-
מלח, פלפל שחור, כף אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
-
2
בסיר קטן להכין את הרוטב:.
-
3
להמיס את החמאה, להוסיף כף קמח ולערבב היטב. להוסיף חלב בהדרגה תוך ערבוב..
-
4
כשמתחיל לרתוח להסיר מהאש, להוסיף חרדל ולערבב היטב. .
-
5
להניח את האורז המבושל בקערה גדולה ולהוסיף את הבצל המטוגן..
-
6
להוסיף את שאר המרכיבים ואת הרוטב בסוף. לערבב היטב עד קבלת עיסה בצקית..
-
7
לצקת לתבנית משומנת עם מעט מרגרינה או חמאה וליישר..
-
8
לפזר מעל את הגבינה צהובה..
-
9
להכניס לתנור ל- 45 דק' עד שעה או עד שהפשטידה משחימה..
-
10
להוציא מהתנור ולתת להצטנן כ- 10 דק' לפני שטורפים ולא נשאר פירור ♥.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
2
בסיר קטן להכין את הרוטב:.
3
להמיס את החמאה, להוסיף כף קמח ולערבב היטב. להוסיף חלב בהדרגה תוך ערבוב..
4
כשמתחיל לרתוח להסיר מהאש, להוסיף חרדל ולערבב היטב. .
5
להניח את האורז המבושל בקערה גדולה ולהוסיף את הבצל המטוגן..
6
להוסיף את שאר המרכיבים ואת הרוטב בסוף. לערבב היטב עד קבלת עיסה בצקית..
7
לצקת לתבנית משומנת עם מעט מרגרינה או חמאה וליישר..
8
לפזר מעל את הגבינה צהובה..
9
להכניס לתנור ל- 45 דק' עד שעה או עד שהפשטידה משחימה..
10
להוציא מהתנור ולתת להצטנן כ- 10 דק' לפני שטורפים ולא נשאר פירור ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים