ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
חותכים את החצילים לגלגלים ברוחב 2 ס"מ בערך.
-
2
מוסיפים לבשר מלח, פלפל, שמן ובצל מגורד מערבבים הכל ביחד.
-
3
לאחר מכן פותחים את החציל מלמעלה (כמו פיתה) וממלאים אותו בבשר.
-
4
טובלים בביצה וקמח, מטגנים במחבת עם מעט שמן ומניחים על נייר סופג.
-
5
הכנת הרוטב- לטגן בצל ושום, להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומרק עוף.
-
6
לאחר שהרוטב רותח להוסיף כוס מים חמים ולחכות שיהיה סמיך.
-
7
לוקחים תבנית אלומניום ומסדרים שכבה של רוטב ושכבה של חצילים כמה פעמים ומכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה.
1
חותכים את החצילים לגלגלים ברוחב 2 ס"מ בערך.
2
מוסיפים לבשר מלח, פלפל, שמן ובצל מגורד מערבבים הכל ביחד.
3
לאחר מכן פותחים את החציל מלמעלה (כמו פיתה) וממלאים אותו בבשר.
4
טובלים בביצה וקמח, מטגנים במחבת עם מעט שמן ומניחים על נייר סופג.
5
הכנת הרוטב- לטגן בצל ושום, להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומרק עוף.
6
לאחר שהרוטב רותח להוסיף כוס מים חמים ולחכות שיהיה סמיך.
7
לוקחים תבנית אלומניום ומסדרים שכבה של רוטב ושכבה של חצילים כמה פעמים ומכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים