ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
ממיסים בסיר את הדבש והסוכר עד שמתקבל קרמל בהיר.
-
2
מוסיפים בבת אחת את השומשום ובוחשים בכף עץ עד שהשומשום שמתקבל צבע זהוב.
-
3
שמים נייר אפייה על השיש ושופכים את התערובת על נייר האפיה.
-
4
מרטיבים את המערוך עם מים חמים ומרדדים את עיסת השומשום עד לעובי 3-4 מילימטר.
-
5
מדי פעם מרטיבים את המערוך (נגד הידבקות).
-
6
חותכים לריבועים בגודל 3-5 סנטימטר (כל עוד העלה חם).
-
7
מצננים על מגש ומכניסים לקופסא אטומה.
1
ממיסים בסיר את הדבש והסוכר עד שמתקבל קרמל בהיר.
2
מוסיפים בבת אחת את השומשום ובוחשים בכף עץ עד שהשומשום שמתקבל צבע זהוב.
3
שמים נייר אפייה על השיש ושופכים את התערובת על נייר האפיה.
4
מרטיבים את המערוך עם מים חמים ומרדדים את עיסת השומשום עד לעובי 3-4 מילימטר.
5
מדי פעם מרטיבים את המערוך (נגד הידבקות).
6
חותכים לריבועים בגודל 3-5 סנטימטר (כל עוד העלה חם).
7
מצננים על מגש ומכניסים לקופסא אטומה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים