בסיר רחב ושטוח נחמם את השמן עד לרתיחה נוסיף את האורז והתבלינים ונטגן קלות ,נוסיף את המים ,נמניך להבה נבשל כרבע שעה או עד לאידוי הנוזלים ,נפתח ונאוורר את האורז עם מזלג ,נכסה ונכבה את הגז עד להגשה ..
3
הכנת טנזיה .
4
ראשית את הפירות יבשים נשרה ביין ובמים לפחות שעה לספיגת טעמים ( במקרר) .
5
נטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה קלה ,נוסיף את הסילאן והסוכר נטגן עד לקירמול ,נוסיף את הפירות יבשים יחד עם הנוזלים (היין והמים),נוסיף קינמון ,נבשל להבה נמוכה עד לצמצום נוזלים ..
בסיר רחב ושטוח נחמם את השמן עד לרתיחה נוסיף את האורז והתבלינים ונטגן קלות ,נוסיף את המים ,נמניך להבה נבשל כרבע שעה או עד לאידוי הנוזלים ,נפתח ונאוורר את האורז עם מזלג ,נכסה ונכבה את הגז עד להגשה ..
3
הכנת טנזיה .
4
ראשית את הפירות יבשים נשרה ביין ובמים לפחות שעה לספיגת טעמים ( במקרר) .
5
נטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה קלה ,נוסיף את הסילאן והסוכר נטגן עד לקירמול ,נוסיף את הפירות יבשים יחד עם הנוזלים (היין והמים),נוסיף קינמון ,נבשל להבה נמוכה עד לצמצום נוזלים ..