מרתיחים 1 שמנת מתוקה, בקערה שוברים את השוקולד הלבן ושופכים מעל את השמנת החמה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר שעה, מקציפים 1 שמנת מתוקה, מקפלים את השוקולד,
.
2
מחלקים את הגלידה לשלוש קערות ומוסיפים טעמים...
לגלידה בטעם פיסטוק - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס פיסטוקים טחונים.
לגלידה בטעם שבבי פירות - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס שבבי פירות מסוכרים.
לגלידה בטעם בוטנים - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס בוטנים טחונים.
מעבירים את הקערות למקפיא לשלוש שעות..
.
3
ציפוי - ממיסים במיקרו שוקולד מריר, ממלאים כל גביע בגלידה המוכנה..
את טילון הפיסטוק טובלים בפיסטוק קצוץ.
את טילון הפירות טובלים בשבבי פירות מסוכרים.
את טילון הבוטנים טובלים בשוקולד המומס ואז בבוטנים..
1
מרתיחים 1 שמנת מתוקה, בקערה שוברים את השוקולד הלבן ושופכים מעל את השמנת החמה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר שעה, מקציפים 1 שמנת מתוקה, מקפלים את השוקולד,
.
2
מחלקים את הגלידה לשלוש קערות ומוסיפים טעמים...
לגלידה בטעם פיסטוק - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס פיסטוקים טחונים.
לגלידה בטעם שבבי פירות - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס שבבי פירות מסוכרים.
לגלידה בטעם בוטנים - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס בוטנים טחונים.
מעבירים את הקערות למקפיא לשלוש שעות..
.
3
ציפוי - ממיסים במיקרו שוקולד מריר, ממלאים כל גביע בגלידה המוכנה..
את טילון הפיסטוק טובלים בפיסטוק קצוץ.
את טילון הפירות טובלים בשבבי פירות מסוכרים.
את טילון הבוטנים טובלים בשוקולד המומס ואז בבוטנים..