לןגן

גלידת טילון ביתית

מאת: אתי ממן, פורסם: 05/07/2015 | 17:19
גלידת טילון ביתית

תקציר המתכון: גלידת טילון בטעמים שכולם אוהבים..

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לטעמים

לבסיס גלידה

לציפוי

אופן הכנה

  1. מרתיחים 1 שמנת מתוקה, בקערה שוברים את השוקולד הלבן ושופכים מעל את השמנת החמה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר שעה, מקציפים 1 שמנת מתוקה, מקפלים את השוקולד,

  2. מחלקים את הגלידה לשלוש קערות ומוסיפים טעמים... לגלידה בטעם פיסטוק - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס פיסטוקים טחונים. לגלידה בטעם שבבי פירות - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס שבבי פירות מסוכרים. לגלידה בטעם בוטנים - מערבבים את הגלידה עם חצי כוס בוטנים טחונים. מעבירים את הקערות למקפיא לשלוש שעות..

  3. ציפוי - ממיסים במיקרו שוקולד מריר, ממלאים כל גביע בגלידה המוכנה.. את טילון הפיסטוק טובלים בפיסטוק קצוץ. את טילון הפירות טובלים בשבבי פירות מסוכרים. את טילון הבוטנים טובלים בשוקולד המומס ואז בבוטנים.