ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבשל את השעועית במים רותחים כ-10 דקות.
-
2
מוציאים למסננת ושוטפים במים קרים.
-
3
בווק או בסיר סוטאז' לטגן בשמן זית את השום .
-
4
להוסיף את השעועית המסוננת, מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל הסויה ולבשל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
-
5
את השומשום לקלות מעט (כדקה) על מחבת ללא שמן ולהוסיף לשעועית.
1
לבשל את השעועית במים רותחים כ-10 דקות.
2
מוציאים למסננת ושוטפים במים קרים.
3
בווק או בסיר סוטאז' לטגן בשמן זית את השום .
4
להוסיף את השעועית המסוננת, מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל הסויה ולבשל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
5
את השומשום לקלות מעט (כדקה) על מחבת ללא שמן ולהוסיף לשעועית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים