ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לפרוס את הבצלים לרצועות דקות..
-
2
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב..
-
3
*רצוי מאוד* להעביר את הסלט למקרר לפחות לשעה, שעתיים לפני ההגשה לספיגת הטעמים..
-
4
ביום שלמחרת הסלט טעים הרבה יותר :).
-
5
בתיאבון!.
1
לפרוס את הבצלים לרצועות דקות..
2
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב..
3
*רצוי מאוד* להעביר את הסלט למקרר לפחות לשעה, שעתיים לפני ההגשה לספיגת הטעמים..
4
ביום שלמחרת הסלט טעים הרבה יותר :).
5
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים