לןגן

בצל עם סומק

מאת: Yana Aminov, פורסם: 30/01/2019 | 10:08
בצל עם סומק

תקציר המתכון: קל וטעים!!! מתאים ליד מנת בשרים, על האש וכו'.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את הבצלים לרצועות דקות.

  2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

  3. *רצוי מאוד* להעביר את הסלט למקרר לפחות לשעה, שעתיים לפני ההגשה לספיגת הטעמים.

  4. ביום שלמחרת הסלט טעים הרבה יותר :)

  5. בתיאבון!