ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לשים את הקינואה בקערה ולכסות במים רותחים, מיד לסנן..
-
2
לטגן בצל ולהוסיף גזר וקישוא מגורדים, לטגן 2-3 דקות ולהוסיף את הקינואה..
-
3
לתבל ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ואז להנמיך את הגז, לבשל עם מכסה 10 דקות ואז לערבב, להמשיך בישול עוד עשר דקות ולכבות את הגז, להשאיר עם מכסה סגור עוד 10 דקות. .
-
4
ניתן לשים כל ירק שאוהבים, אני שמה מדי פעם גם אפונה.
1
לשים את הקינואה בקערה ולכסות במים רותחים, מיד לסנן..
2
לטגן בצל ולהוסיף גזר וקישוא מגורדים, לטגן 2-3 דקות ולהוסיף את הקינואה..
3
לתבל ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ואז להנמיך את הגז, לבשל עם מכסה 10 דקות ואז לערבב, להמשיך בישול עוד עשר דקות ולכבות את הגז, להשאיר עם מכסה סגור עוד 10 דקות. .
4
ניתן לשים כל ירק שאוהבים, אני שמה מדי פעם גם אפונה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים