לןגן

קינואה עם גזר וקישואים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 20/01/2019 | 08:59
קינואה עם גזר וקישואים

תקציר המתכון: תוספת שמתאימה לכל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הקינואה בקערה ולכסות במים רותחים, מיד לסנן.

  2. לטגן בצל ולהוסיף גזר וקישוא מגורדים, לטגן 2-3 דקות ולהוסיף את הקינואה.

  3. לתבל ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ואז להנמיך את הגז, לבשל עם מכסה 10 דקות ואז לערבב, להמשיך בישול עוד עשר דקות ולכבות את הגז, להשאיר עם מכסה סגור עוד 10 דקות.

  4. ניתן לשים כל ירק שאוהבים, אני שמה מדי פעם גם אפונה