ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מומלץ לאכול את האשורה קר. מוזגים בכוס ומעל זה מפזרים כמה אגוזים קצוצים וקינמון..
-
2
הכנה (2:00 שעות).
-
3
מכניסים את החיטה לסיר ומשרים כל הלילה..
-
4
ביום למחרת שוטפים את החיטה ומוסיפים לה מים חדשים..
-
5
מבשלים עד שהחיטה נהיית קצת קשה, אבל לא א יותר מידי, עד שהמיץ של החיטה קצת מסמיך..
-
6
מוסיפים כוס סוכר ומערבבים,.
-
7
מוסיפים את הפירות היבשים ומעט קינמון וממשיכים לערבב. שימו לב שלא ידבק..
-
8
מערבבים עד שהפירות היבשים נהיים רכים, אם חסרים מים אפשר להוסיף..
-
9
כשהאשורה מוכן, לצנן ולשים במקרר..
1
מומלץ לאכול את האשורה קר. מוזגים בכוס ומעל זה מפזרים כמה אגוזים קצוצים וקינמון..
2
הכנה (2:00 שעות).
3
מכניסים את החיטה לסיר ומשרים כל הלילה..
4
ביום למחרת שוטפים את החיטה ומוסיפים לה מים חדשים..
5
מבשלים עד שהחיטה נהיית קצת קשה, אבל לא א יותר מידי, עד שהמיץ של החיטה קצת מסמיך..
6
מוסיפים כוס סוכר ומערבבים,.
7
מוסיפים את הפירות היבשים ומעט קינמון וממשיכים לערבב. שימו לב שלא ידבק..
8
מערבבים עד שהפירות היבשים נהיים רכים, אם חסרים מים אפשר להוסיף..
9
כשהאשורה מוכן, לצנן ולשים במקרר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים